Angol nyelvi klub

« Vissza a hírekhez

Az úgynevezett kezdő csoportban – amelynek létszáma 7 és 9 fő között mozgott- a foglakozások anyaga a családdal, az otthonnal, az alapszintű ismerkedéssel, tájékozódási szituációkkal kapcsolatos szókincsre épült. Ennek megfelelően a résztvevők szituációs helyzetben gyakorolták a szükséges nyelvtani elemeket. Alapvetően fontos volt a beszéd, illetve a kiejtés gyakorlása.

A társalgási szinten lévő második csoport létszáma 10-12 fő között ingadozott. Ebben a csoportbanszemináriumszerűen a társalgás gyakorlására helyeződött a hangsúly. A többség egészen magas szintű társalgásra volt képes, és ez inspirálta a kisebb tudással érkezőket is arra, hogy jól felkészüljenek a következő témából.

Mindkét csoport rendszeresen kapott írásbeli házi feladatot, tudásszintjének megfelelően. A „társalgási szint” résztvevői csaknem mindig magvas és terjedelmes írásműveket produkáltak.

Összegezve elmondható, hogy a résztvevők mindvégig szorgalmasan látogatták a foglakozásokat, eredményesen és elégedettség érzésével fejezte be a „félévet”.