Légy egészséges és tudatos! – Az FMK mini-projektje(ED-2014/06)

« Vissza a hírekhez

2014. szeptember 13-án, szombaton délelőtt 10 órától a testi-lelki egészség, a mentálhigiéné, az egészséges táplálkozás, a testmozgás, a tudatos fogyasztói magatartás erősítését szolgáló fejlesztőprogramokkal ismerkedhet meg a közönség az egészségvédelmi akcióprogramon. Emellett egészséges- és bioételek készítését lehet megtanulni, majd megkóstolni. Az a látogató, aki a legtöbb vagy a legizgalmasabb, zöldségételből összeállított ételreceptet, vagy a nagyszülők szakácskönyvében rejtőző kulináris különlegesség leírását is elhozta, külön jutalomban részesült. E napon minden gasztronómiai trükköt ki lehetett próbálni. Megismerhette a közönség, hogy néhány egyszerű konyhai alapanyag használatával, mint pl. a túró és a virágszirom, hogyan lehet különleges és egészséges vendégváró falatokat készíteni.