Szolgáltatások

Családmentori Iroda:

Célja a projekt területén élő családok részére különböző szociális szolgáltatások közvetítése, ezekről megfelelő információ nyújtása valamint a szolgáltatásokhoz való hozzájutás elősegítése, családok szociális hátterének és igényeinek felmérése, részt vállal a lakók költözésében, az elköltözött családok utánkövetésében. A tevékenység a családsegítés és családmentori munka speciális munkaformáival, közösségfejlesztő programokkal kiegészülve történik.

Tanácsadói Iroda:

Célja segítséget, eligazítást adni az Irodához forduló személyeknek a projektet (beruházást, szociális elemeket) érintő kérdésekben.

A Családmentori és Tanácsadó Irodák elérhetősége:
1096 Budapest, Lenhossék u. 24-28. földszint
Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 8:30-16:30

Munkaerő-piaci Szolgáltató Iroda:

Célja a projekt területén élő lakosság foglalkoztathatóságának javítása munkaerő-paci szolgáltatások biztosításával: egyéni és csoportos álláskeresési és pályatanácsadás, munkajogi tanácsadás, (szak)képzés és készségfejlesztő tréning szervezése, foglalkoztatási tanácsadás munkáltatók számára, munkáltatói kapcsolattartás, valamint állásbörze szervezése.

A Munkaerő-piaci Szolgáltató Iroda (MEPSZI)  elérhetősége:
1096 Budapest, Balázs Béla u. 13.
Az ügyfelek számára személyes álláskeresési tanácsadást és jogsegélyszolgálatot nyújt heti háromszori alkalommal: hétfőn, szerdán, pénteken 09.00-12.00 óráig.