Ünnepélyes díjátadóval ért véget a „Nyári labdarúgó bajnokság Ferencvárosban” sportprogram

« Vissza a hírekhez

Sikeresen zajlott az egy hónapon át tartó „Nyári labdarúgó bajnokság Ferencvárosban” elnevezésű sportprogram, melyet a ROKUS IX. Közhasznú Egyesület szervezett a „Nyitott tornatermek” programsorozat keretében.

A kispályás labdarúgás serdülő és felnőtt korosztályban, valamint a sakk és asztalitenisz versenyszámoknak a Vendel utcai sportcsarnok és a Kerekerdő park adott otthont. A versenyek szombat és vasárnap délelőttönként kerültek megrendezésre, melyeket edzések előztek meg hétfő, szerda és pénteki napokon.

A rendezvénysorozaton 120 fő vett részt és sportolt hetente legalább négyszer két órában, ahol sportbarátságok is kialakultak.

Az ünnepélyes díjátadón dr. Bácskai János polgármester, dr. Vas Imre országgyűlési képviselő és Illyés Miklós önkormányzati képviselő vett részt és adta át a jól megérdemelt kupákat és érmeket a versenyzőknek. A legjobb kapus, a legtöbb gólt lövő, a legfiatalabb és legidősebb játékos különdíjban részesült. A csapatok dr. Bácskai János polgármestertől labdát kaptak ajándékba.

Eredmények:

Felnőtt labdarúgás
1. Roma Jiló
2. Ernő Sc.
3. Lévai team

Serdülő labdarúgás:
1. Fradika
2. Törpök
3. Sete-Suta

Sakk
1. Schlalutja Gáspár
2. Varga János
3. Cziglédi György

Asztalitenisz
1. Sipos Zoltán
2. Gellér János
3. Cziglédi György